ISTORIC

MDM Certificare a fost înființată la data de 29 ianuarie 2003, fiind primul organism notificat  la nivel european de către Comisia Europeană, pentru  evaluarea conformității aparatelor de cântărit cu funcționare neautomată (ACFN) și a instrumentelor de măsurare – aparatelor de cântărit cu funcționare automată (ACFA),din România. (află mai multe)  

 


 

ACREDITĂRI ȘI NOTIFICĂRI

MDM Certificare este organism pentru  evaluarea conformitatii aparatelor de cântărit cu funcționare neautomată (ACFN) și a instrumentelor de măsurare – aparatelor de cântărit cu funcționare automată (ACFA). (află mai multe)

 


 

POLITICI

  • Politica privind imparțialitatea și evitarea conflictelor de interese în cadrul Organismului de Certificare Produse MDM certificare (află mai multe)
  • Politica MDM Certificare privind protecția și utilizarea numărului său de organism notificat (află mai multe)

 

 

Fondatorul MDM Certificare este unul dintre cei mai experimentați specialiști din domeniul metrologie din România, dl. Macovei Constantin având o vastă experiență de peste 40 de ani în domeniul metrologic.

 


ANGAJAMENTUL MANAGEMENTULUI

Angajamentul managementului privind politica în domeniul calității (află mai multe)

 


 

 ECHIPA

MDM Certificare dispune de o echipă de tehnicieni, experți, auditori și inspectori capabili să acopere necesitățile de certificare. Atât personalul angajat permanent, cât şi colaboratorii au o experienţă semnificativă în  domeniu şi o practică metrologică îndelungată. (află mai multe)

 


 

FEEDBACK

Preocuparea principală a managementului MDM Certificare este asigurarea încrederii în activitatea pe care o desfăşoară, printr-un nivel ridicat al calităţii activităţii de certificare produse, realizarea conformităţii atât cu cerinţele directivelor europene, standardelor naţionale şi internaţionale din domeniu şi a reglementărilor legale, cât si cu cerințele și necesitățile clienților, prin alocarea resurselor necesare şi aplicarea unor proceduri adecvate. (află mai multe)

More...