ACCESIBILITATE

 

Conform Politicii în domeniul calității, activitatea de certificare produse desfășurată de MDM Certificare este accesibilă tuturor solicitanților. (află mai multe)

 


 

CRITERII DE CERTIFICARE

 

Certificarea conformității produselor efectuată de MDM Certificare se bazează pe criteriile prevăzute de documentele normative declarate de solicitant: standarde de fabrică/ de ramură/ naționale/ internaționale, caiete de sarcini, specificații standard, etc. (află mai multe)

  


 

ETAPELE CERTIFICĂRII

 

Produsele din domeniile reglementate se introduc pe piață și/sau se pun în funcțiune numai dacă satisfac cerințele esențiale, dacă conformitatea lor a fost evaluată conform procedurii de evaluare aplicabile și dacă poartă marcajul de conformitate potrivit prevederilor prezentei legi și ale reglementarilor tehnice aplicabile, în vigoare. (află mai multe)

 


 

EXTINDEREA ȘI REEVALUAREA CERTIFICĂRII

 

MDM Certificare oferă servicii de evaluare și reevaluare a conformității produselor din următoarele domenii reglementate:

  • Aparate de cântărit cu funcționare neautomată – Directiva 2014/31/UE
  • Instrumente de măsurare – Directiva 2014/32/UE. (află mai multe)

  


 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 

MDM Certificare vine în întâmpinarea necesităților colaboratorilor săi, prezenți și viitori, răspunzând la întrebările acestora, pentru a avea co colaborare cât mai fructuasă pentru toate părțile implicate. (află mai multe)

  


 

CERTIFICATE ELIBERATE PENTRU EXAMINAREA UE DE TIP

 

Lista completă a certificatelor pentru examinarea UE de tip eliberate de către MDM Certificare de la începutul activități sale până în momentul de față. (află mai multe)

  


 

COLABORATORI

 

Ne mândrim cu colaboratorii noștri și ne dorim ca în cel mai scurt timp compania dumneavoastră să se numere printre ei. (află mai multe)

More...